Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2022-01-22

Valberedningen söker

Vill du vara med och driva Sveriges största queera kulturförening? Just nu har du möjlighet att nominera dig själv eller någon annan som du tycker kan passa som styrelseledamot i Dekadance!


Engagemanget är ideellt och innebär drygt ett styrelsemöte i månaden (kvällstid i Stockholm), samt arbete med festverksamheten. Under pågående pandemi ligger såklart även fokus på att hitta alternativa former för föreningen samt ett stort ansvar i ekonomisk stabilitet.


Dekadance arrangerar, normalt sätt i icke Covid-tider, ungefär fyra till fem fester per år i lokaler av varierande storlek.


Trots att ett styrelseuppdrag är en formell roll så är fokus på att planera och tillsammans med crew och roddare genomföra fester. Det finns många olika aspekter i arbetet, sätta tema och kunna visualisera sin tanke, skapa posters, svara på mail, uppdatera sociala medier, göra utskick, kontakta DJs, boka akter, transportera material med mera.


Varje styrelse hittar sina roller för att på bästa sätt skapa fester utifrån sin vision, det här är din chans att få vara med och skapa Dekafesten du alltid velat gå på!


Tidigare erfarenhet av styrelsearbete är inget krav ? det viktiga är att du har ett intresse av att driva och utveckla verksamheten tillsammans med de andra styrelseledamöterna. Och såklart att du har tiden att investera efter behov.


Vi söker även valberedare och revisor samt revisorssuppleant!


Har du frågor om uppdraget finner du flera nuvarande och tidigare ledamöter i våra sociala medier som du kan hör av dig till.


För att kandidera eller nominera ledamöter till styrelsen, kontakta valberedningen via valberedning@dekadance.se. Ange ditt namn, Dekadance-medlemsnummer samt kontaktuppgifter så kontaktar valberedningen dig. Om du nominerar någon annan, se till att fråga denne innan så att valberedningen slipper extrajobb, samt se till att skicka med kontaktuppgifter till denne.


Årsmötet är den 26e februari och vi vill ha in nomineringar till styrelsen senast den 3e februari. Men skicka gärna din nominering så snart som möjligt!


Med vänliga hälsningar,


Valberedningen

Copyright © Dekadance