Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2019-10-08

Deka XS – Fa-Ball-ous

Datum: 26 Oktober 2019
Tid: 22:00 - 02.59
Insläppet stänger 00.00
Plats: H62
Hornsgatan 62, Stockholm. (T) Slussen eller (T) Mariatorget
Pris: Fullt pris 220 kr, reducerat pris 160 kr*. Garderob ingår i priset, inga återköp.
*biljetter för de med begränsad ekonomi: studenter, arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer.
Biljett länk: Köp Biljett här
Dresscode:
 Ordinarie dresscode gäller.**
Vad är Deka XS? XS står för Xtra Small och är Dekadance mindre och intimare event

Det kliar i fingrarna hos oss att skapa fester.
Vi hör allt fler önskningar om bollhav, och H62 hade en lucka kvar i kalendern. Kinkstertrollbrygden har alla ingredienser för ytterligare ett DEKA – XS!
Kom i knarrande läder, glänsande lack, shinad (eller oshinad) latex, din favorituniform eller som den sjöjungfru/-junker du är. Bollhavets böljande vågor välkomnar dig, eller om du hellre vill hänga i baren, på dansgolvet eller vid shiner's corner.

Självklart har vi tunga DJs för ett pulserande dansgolv, skinande kors för mer smärtsam utlevnad och lekmöjligheter för alla samtyckande parter.

DJ's under kvällen;
ROCCO: Från mindre klubbar, djupa skogspartyn och stora arenor så presenterar vi Rocco tillbaka i Dekadance DJ bås!Rocco har varit aktiv som DJ i mer eller mindre 20 år. Förra året van han priset som “Best Male Trance DJ 2017” på Stockholms Elly Awards.
Som alltid har Rocco förberett en episk, intensiv DJ-set för Deka! Länk till tidigare spelning på Dekadance, Magical Bitch

DJ SLICE: Hårt, mjukt... och hårt igen. Kontraster förhöjer livet - och på denna XS fest så kör vi en replay av förra årets Magical Bitch! Roccos intensiva set kommer kompletteras av 80talets euphori av EBM, minimal wave, darkwave och Italodisco med element av synth pop och andra godsaker. Slicemeniceklubben

Det praktiska:
Vi är på H62: Hornsgatan 62
Festen är på natten då vi ställer om klockorna, så vi stänger "första" gången klockan blir 02:59 dvs inga vare sig missade eller extra timmar.
Totalt foto- och mobilförbud gäller i lokalen; om du vill kolla något på mobilen får du gå ut på gatan. Om du vill bli fotograferad, fråga en av våra fotografer!

**Bollhav gör att vi välkomnar bad- och beachrelaterade utstyrslar och självklart också sjöjungfrur/-junkrar, så dresscoden är utökad med dessa fantastiska väsen. Annars är det vår ordinarie dresscode – lack/pvc, läder och latex – som gäller. Detaljerad beskrivning hittar du här.

Har du funderingar om din klädsel, maila in en bild till dresscode@dekadance.se senast dagen före festen. Dresscodevärdarna har tillgång till de inskickade bilderna, och ett godkännande via e-post gäller.

Välkomna till ännu en fantastisk kväll i det moraliska förfallets tecken.

Copyright © Dekadance