Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2019-04-25

15 year anniversaryDatum: 25 maj 2019
Tid: 23:00 - 05.00, insläppet stänger 01.00
Plats: Hus 7 (fd. Fristaden), Rökerigatan 11, (T) Globen
Biljettpris: 290 kr. Biljetter kan endast köpas via http://www.dekadance.se/biljett.php
Medlemskap krävs. Visa alltid upp ID i entrén.

DRESS. DANCE. PLAY.

Dekadance firar 15 år av moraliskt förfall – en milstolpe i ett evigt pågående arbete att göra Stockholm lite snuskigare, lite mera queer och mycket perversare tillsammans med er. Det firar vi med en ny lokal som är mer industri, mer depraverad och ännu mer slakt genom att slå upp portarna till Hus 7 i Slakthusområdet.

Shiner finns på plats, vakuumsängen likaså, och vi har planerat in några alldeles speciella gästartister. Vi plockar fram det tunga artilleriet även till dansgolvet. Upplev extasen tillsammans när våra DJs levererar det bästa av tung, smutsig och taktfast musik som får oss att dansa till svetten dryper. Ta på dig din bästa outfit och kom och festa med oss!

På den här festen gäller vår nya dresscodebeskrivning från februari parallellt med vår tidigare dresscodetextOm du är det minsta osäker på om din outfit är godkänd, skicka en tydlig bild på din outfit till dresscode@dekadance.se senast dagen före festen. Dresscodevärdarna har tillgång till de inskickade bilderna, och ett godkännande via epost gäller.

Copyright © Dekadance