Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2018-10-26

Art DekaDekadance och Gabriel Drakefall presenterar

Art Deka!

Kära vänner, fiender, okända, främlingar och bekanta, doms och ugs, lekkamrater av alla slag!

Vi har den otroliga äran att få bjuda in er till Dekadance sista och mest extravaganta fest 2018, tillsammans med Gabriel Drakefall!

Vi vill avsluta med en smäll och hoppas att – med er hjälp – lyckas med det!

Välkommen in till det legendariska och glamourösa 20-talet, med en mörk twist för att hålla det dekadenta nära till kropp och själ! Där överklass interagerar med underklass och där perversionerna och höfterna är lika flinka och sensuella som fötterna, eller annan valfri kroppsdel. Där du är en del av inredningen och där ditt bidrag är avgörande för upplevelsen.

Vi förbereder efter bästa förmåga en spektakulär afton med många talangfulla och vackra artister, vars mål är att hänföra, underhålla och upphetsa!

Vi hoppas att du vill bidra till den känsla och upplevelse som bara Dekadance tillsammans med Gabriel Drakefall kan ge! Hjälp oss skapa en fusion av våra tidigare fester Maison de Dekadance, Dekadance Macabre och DeKabaret – välkomna till Art Deka!

Dresscode:
På festen gäller Dekadances vanliga dresscode, men utöver det så hyllar den här festen våra dansers lustar kring jazz, charleston, lindy hop och blues under den fantastiska Art Deco-perioden på 1920-talet.

Vi godkänner vår vanliga dresscode lack/latex/läder, uniformer och explicita underkläder, oavsett vilken tidsperiod de kläderna tillhör. Vi hoppas också att så många som möjligt anstränger sig för att bidra till temat, med klädsel och/eller accessoarer tillhörande tidigt 1900-tal. Förutom det klassiska 20-talsmodet kan det även röra sig om frack, balklänning och/eller burlesk. Vi vet vem som gömmer sig i detaljerna!

Alla eventuella undantag och osäkerheter bör klargöras på förhand – mejla oss med en bild för att få din utstyrsel godkänd för besök i vår art deco-salong. Adressen är dresscode@dekadance.se. Vi kommer vara hårda i dörren, så ta det säkra för det osäkra.

Biljettsystemet ser ut så här:
Oktober 250kr
November 300kr
December 400kr
Notera att det kommer finnas ett visst antal biljetter och när de är slut så släpps inte fler. Det vill säga, om alla säljer slut i november så släpps inga i december.

Copyright © Dekadance