Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2017-06-07

Dekadance Bitch!

Dekadance Bitch!

Datum: Lördag 8 juli
Tid: 22-03, insläppet stänger vid midnatt.
Plats: H62, Hornsgatan 62.
Biljett kan endast köpas via www.dekadance.se. Legitimation krävs vid entrén.

Äntligen är det dags för sommarens somrigaste underjordiska strandfest: Dekadance Bitch 2017!

Bitch-festen brukar vara vår mest uppsluppna tillställning på ett H62 inrett med solstolar och parasoller. Vår DJ spelar sommarhits (i Techno-tappning, förstås), shiner har fyllt solkrämsflaskorna med silikonolja och bollhavet står redo för den som vill ta sig ett dopp.

Vi släpper ett begränsat antal "early bird"-biljetter för bara 140 kr inklusive garderob (sommarrea!). Om du är student, arbetslös eller av andra orsaker lite mindre stadd i kassa, se till att köpa din biljett omgående! Om du är bättre bemedlad, köp hellre din biljett till fullt pris, 180 kr inklusive garderob.

Ordinarie dresscode gäller på playan, men vi älskar er extra mycket om ni bidrar till strandtemat! Du kommer inte in i vanlig våtdräkt, bikini/baddräkt eller badshorts, men väl om din badklädsel hör hemma i en tidigare epok (dvs. fram till 50-tal).

Vi välkomnar som vanligt alla militäruniformsbärare och alla mer eller mindre pretentiösa latexkreationsexhibitionister, men Bitch-festen är också ett gyllene tillfälle för dig som undrat när du ska få användning för dina lite mer udda fetischplagg, så länge det inte är alltför tygigt och du inte blottar ditt kön. Som vanligt går det utmärkt att skicka en bild till dresscode@dekadance.se för att få din outfit godkänd på förhand.

Obs: nyhet!
Fotoförbud gäller som vanligt på festen, men den här gången gör vi ett försök med Berghain-konceptet att “lappa” kamerorna på din mobiltelefon, vilket gör det möjligt för dig att använda telefonen inne i lokalen under kvällen. För dig som inte vill få klisterlappar på dina kameralinser gäller totalt mobilförbud inne i lokalen och vi ber dig att lämna kameratelefonen antingen hemma eller i garderoben. Vi ber också samtliga gäster hjälpa oss att hålla koll på att det efterlevs.

Som alltid är vi i behov av hjälpande händer för pårodd, entré/dresscode/crew under kvällen och avrodd. Naturligtvis kompenseras alla som hjälper oss. Hör av dig till info@dekadance.se eller pm:a vår darksideprofil om du har möjlighet att hjälpa till.

Vi ses på Playan!

Copyright © Dekadance