Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2016-08-17

Deka XS – Fetish Safari

Dekadance Fetish Safari

Datum: 3 september
Tid: 22-03, insläppet stänger 00:00
Pris: 200 kr inkl. garderob
Plats: Hornsgatan 62, (T) Mariatorget
Biljetter: Köps enbart via www.dekadance.se, visa ALLTID giltig legitimation i dörren!

Till att börja med, tack för en oförglömlig Pridevecka! Kinkykvarteret blev återigen en succé, och vår stora PervPride-fest var helt fantastisk tack vare alla er som deltog!

Höstens första fest blir en Deka XS. Det är vårt minsta format, med maximalt 150 gäster. Dresscoden är den vanliga, dvs latex, läder, lack och uniformer är alltid godkända. För att komma in med tygkläder ska det vara “minimalt och explicit”. Fullständiga dresscode-regler finns på www.dekadance.se/?page_id=74. Om du är osäker på om din outfit är godkänd, skicka bild till dresscode@dekadance.se.

Festens tema är PET PLAY, så utöver den ordinarie dresscoden uppmuntrar vi våra besökare att ta fram sina inre djur: katt, hund, ponny, räv, varg, bunny eller vad det nu kan vara. Eller kanske du har en ridpiska, ett hundkoppel eller en gullig kattleksak som du kan ta med?

Temat innebär en utvidgning av klädmöjligheterna, inte en begränsning. Så även om du inte hittar just de ridstövlarna, det hundhalsbandet eller de kattöronen som skulle passa perfekt just den här kvällen, så är lack, läder, latex och uniformer precis lika välkomna som alltid.

Vi ses!

Copyright © Dekadance