Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2013-04-06

Deka XS

Datum: 6:e april
Tid: 22 - 03, dörrarna stänger vid midnatt
Plats: H62, Hornsgatan 62, T-bana Mariatorget
Pris: 180 kr

Deka XS är tillbaka med en mörk, hård och intim fest på H62 den 6:e april. Dansa, mingla, lek och festa loss i dina fetischkläder tillsammans med gamla och nya medlemmar! Deka XS är på många sätt en annorlunda upplevelse från våra större fester, men vi utlovar samma driv på dansgolvet och samma spännande människor att träffa och lära känna.

Deka XS blir i år den perfekta upptakten inför Stockholm Fetish Weekend (SFW). Den här gången slår vi på stort och intar Astoria den 9-11:e maj, med Stockholm Fetish Fair på torsdag, BDSM Community Sthlm på fredag, och Dekadance på lördag. Det blir garanterat årets stora händelse i kinkyvärlden! Mer information om SFW kommer i ett senare utskick.

Biljetter är redan nu släppta till Deka XS och finns att köpa online på www.dekadance.se. Ibland går de åt fort, så se till att vara ute i god tid! Information om dresscode hittar du på vår hemsida, och behöver du hjälp eller råd kring om din outfit funkar går det som vanligt att maila till oss på dresscode@dekadance.se.

Fantastiskt stort tack till alla ni som kom och lös upp på Glowstix, Neon & Blood i lördags, och vi ses snart igen!

Dekadance Crew

Copyright © Dekadance