Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2013-10-26

Maison de Dékadance

1380314366702627Datum: 26 Oktober 2013
Tid: 21.00-03.00
Pris: 250
Plats: Eventhuset,Vretenborgsvägen 5, Midsommarkransen


Dekadance slår återigen upp portarna till vårt omåttligt populära horhus, Maison de Dékadance! En fest där kunden alltid har rätt och det mesta kan köpas för pengar. Här finns exotiska skönheter och raska pojkar. Välbeställda herrar och rika matroner, Hos oss är alla begär välkomna bara priset är rätt!


I år har Maison de Dékadance flyttat från rikemansgatorna till den gamla strippklubben Pink Stars mer diskreta omgivning. Lokalen kommer vara smakfullt inredd med många stadiga möbler, mjuka madrasser och en överraskning eller två hängandes från bjälkarna i taket. Allt för att se till att kundernas smak för stil, finess och utlevnad får sitt utlopp under kvällen! Förra årets tillställning sålde slut på blott 4 dagar, så vi vet att en redigare Maison de Dékandace har varit efterlängtad länge, och i år släpper vi mer än dubbelt så många biljetter.


De första tre timmarna hänges till lust och lek för att sedan övergå i en mer tung, pulserande och dansant stämning då DJ Ake, känd från både Dekadance och Fröken Frauke, tar över dansgolvet. Kvällens erbjudande sträcker sig från ögongodis för bordellens latexälskare till bondage, smisk och glory holes, och vi lovar er en oförglömlig afton.


Maison de Dékadance husregler:
Affärsuppgörelser mellan gäster får av juridiska skäl endast göras i Dekadances egen valuta. Alla gäster tilldelas en startsumma i entrén. Använd dina pengar som du vill, köp tjänster eller sälj. Marknadsföringen av de egna resurserna är gränslös och marknaden är fri. Fula knep inte bara tillåts utan uppmuntras! Observera dock att det är försäljarnas jobb att erbjuda sina tjänster och välja sina kunder. Allt sker på frivillig basis och man betalar innan man kontrollerar varan. Inga konsumentköplagar gäller. Bordellägarna förbehåller sig rätten att efter eget omdöme bestraffa eller slänga ut bråkmakare och gäster som ofredar utan samtycke.


Dresscode:
I år gäller Dekadances vanliga dresscode, men utöver det så hyllar den här festen allas vår inre slampa och ger även spelrum åt de mest förtappade epokfetischisterna. 1700-tal till 1950-tal är i fokus, men utstyrseln ska ha en utpräglat syndig karaktär. Alla eventuella undantag och osäkerheter bör klargöras på förhand - mejla oss med en bild för att få din utstyrsel godkänd för bordellbesök. Adressen är dresscode@dekadance.se. Vi kommer vara hårda i dörren, så ta det säkra före det osäkra.
För de som behagar visa upp sina kroppar i traditionellt kvinnliga kläder är det passande med korsett, strumpeband, klassiska underkläder och pärlbroderier. De blottar gärna sina knän i upphissade Cancan-kjolar, draperar sig i spetsdetaljer och volanger, och flirtar öppet med tungt sminkade ögon och målade läppar. Kläderna ska upplevas som utmanande och vara för avslöjande för att gå med på gatan. Det ska inte råda någon tvekan om att du befinner dig på en bordell!
För de som väljer att klä sig likt rika guvernanter och matroner rekommenderas en tidsenlig, strikt dress som utstrålar samma makt och pondus som herrarnas uniformer eller frackar. Höga, strikta kragar knäppta upp till halsen, handskar, propra hattar och strama liv välkomnas. Äldre riddresser är ett utmärkt exempel och din klädsel måste uppfattas som proper, strikt och respektingivande. Vanlig festblåsa eller moderna balklänningar fungerar alltså inte! Långa klänningar av äldre modell är ett gränsland och här gäller en smakfull kombination av tidsmässig korrekthet och dominant utstrålning - maila oss med en bild för att vara på den säkra sidan!
För den som önskar stoltsera i traditionella manskläder gäller detsamma som kvinnokläderna. Blottande kläder ska vara tidsenliga och uppenbart ekivoka. Långa uppknäppta skjortor med mycket krås kan kombineras med boxers eller Y-front av äldre snitt. Korrumperande ynglingar kan tänkas visa upp sina välsvarvade vader tillsammans med ett par strumphållare. “Union suits” är även på modet - flanellställ med en ytterst praktisk lucka i sätet. Jockstrapen är en ny uppfinning i dessa tider, ingen bordell missar chansen att visa upp sina varor på detta sportiga sätt då många matroner och herrar föredrar sina pojkar unga och aktiva.
För den som föredrar uppklätt herrmode rekommenderar vi uniform eller frack.
Vår dresscode må vara traditionellt könskodad för att skapa denna dekadent historiska stämning, men på Maison de Dékadance får en välja fritt från ovanstående dresscode, oavsett kön. Crossdressing är således välkommet, så länge din outfit uppfyller bordellens dresscode-krav.


Som lite extra hjälp på traven har Dekadance även skapat en pinterestprofil med outfitinspiration http://www.pinterest.com/dekadance/maison-de-dekadance/


Välkomna till Maison de Dékandace den 26e oktober!

Copyright © Dekadance