Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2012-05-05

Maison de Dekadance - un soir d'illusion

För en kväll förvandlas Magic Bar till ett frejdigt glädjehus där landets mest välbeställda ynglingar och mamseller kan få sina lustar tillfredsställda. Vi inleder kvällen med en delikat trerätters middag i sällskap av våra eskorter, och med utsökt underhållning. Efteråt fyller vi upp med kunder och frilansande yrkesutövare, och den distingerade Madame Li och hennes lösaktiga entourage bjuder in till en afton där kunden alltid har rätt och det mesta kan köpas för pengar. Madame Li själv erbjuder heta kyssar och ett alldeles speciellt välkomnande till den som har stinn penningpung... Exotiska skönheter och raska pojkar säljs till högstbjudande välbeställd herre eller matron, men hos oss är alla begär välkomna. På Maison de Dékadance finns något för alla, och för rätt pris kan det bli hur billigt som helst!

Denna afton går i magins tecken, du kommer att erfara hur dina sinnen bedrar dig och hur såväl duvor som underbyxor kan gå upp i rök på ett ögonblick... Scenen gästas av trollbindande artister, och framåt kvällen börjar det guppa och röra på sig bakom de tunga sammetsdraperierna... Låt spelen börja!

Klicka på "läs mer" för att ta del av spelregler, dresscode och annat. Information om biljettköp har emailats till våra medlemmar.

Copyright © Dekadance