Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2012-12-26

Fuck Christmas!

Datum: 26 december
Plats: Sjätte Tunnan, Stora Nygatan 43
Insläpp: Middag 18.30-19.00, eftersläpp 22.00-24.00
Pris: Middag 390:- eftersläpp 200:-

På annandagen är det traditionsenligt dags för årets mysigaste Dekadancefest, en hedonistisk midvinternatt i de medeltida valven på Sjätte Tunnas krog i Gamla Stan. Vi inleder med sittande trerättersmiddag (begränsat antal platser) i medeltida stil och med dekadenta undertoner.
När tafflen är bruten skakar vi av oss det sista julglittret till mörka tongångar på dansgolvet, och firar att släkten är uppäten, skinkan har åkt hem och att klapparna går att returnera. Vi skippar darkroom och gör istället hela källaren till en stor dungeon med dansgolv, piskbockar och stabila träbord att önska varandra god fortsättning på.

Sedvanlig dresscode gäller för både middagen och efterfesten. Maila gärna till dresscode@dekadance.se om du är osäker på om din tänkta outfit fungerar. Vi blir extra glada om du tolkar festens namn bokstavligt...

Boka din middagsbiljett omgående, de tar slut väldigt snabbt. I middagsbiljetten ingår trerättersmåltid, ett glas vin, öl eller alkoholfritt och inträde till efterfesten. Vi lottar också ut julklappar från våra samarbetspartners bland middagsgästerna, klapparna doneras av de företag som vi länkar till från vår hemsida och som erbjuder Dekadances medlemmar rabatt på sina varor.
Glöm inte att anmäla önskemål om specialkost (vegetarisk, vegansk eller allergier) till info@dekadance.se SENAST den 10 december. Om du köper en middagsbiljett av någon annan efter det datumet och specialkost inte är anmäld kan vi inte garantera att du får exakt den mat du vill ha.

Även eftersläppsbiljetterna tenderar att ta slut, så passa på att lägga tumvantarna på en nu när kontot visar svarta siffror. Vi säljer ENBART onlinebiljetter till denna fest, det går alltså inte att köpa biljett i butik.

Copyright © Dekadance