Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2011-09-17

Maison de Dékadance

Maison de Dékadance

Datum: 17 september
Tid: 22-03
Plats: H62, Hornsgatan 62
Pris: 150:-

Mina damer och herrar!

För en kväll - men bara för en kväll - förvandlas H62 till ett frejdigt glädjehus där Stockholms mest välbeställda ynglingar och mamseller kan få sina lustar tillfredsställda. Vi befriar dig från vardagens små besvär och får dig att glömma tid och rum medelst hårda nypor och skära små munnar. Hos Maison de Dékadance finns något för alla! Vinet flödar, behagen guppar och det sjungs, dansas och skrålas.
Den beryktade Madame Nath och hennes lösaktiga små dekadancöser bjuder in till en afton där kunden alltid har rätt och det mesta kan köpas för pengar. För rätt pris kan det bli hur billigt som helst...
Husets egna flickor är generösa denna kväll - gästhoror är mer än välkomna! Konkurrensen är hård om kundernas gunst, men så mycket roligare för den som sitter inne med sekinerna...

Spelregler:
Affärsuppgörelser mellan gäster får av juridiska skäl endast göras i Dekadances egen valuta, alla gäster tilldelas en startsumma i entrén. Använd dina pengar som du vill - köp tjänster eller sälj och tjäna ihop "pengar".
Marknadsföringen av de egna resurserna är gränslös och marknaden är fri - fula knep inte bara tillåts utan uppmuntras!
Observera dock att det är försäljarnas jobb att marknadsföra sig och erbjuda sina tjänster - och välja sina kunder. Allt sker på frivillig basis och man betalar innan man kontrollerar varan - inga konsumentköplagar gäller hos Madame Nath. Hon bestämmer också om kunder missköter sig och förbehåller sig rätten att bestraffa dessa efter eget omdöme.

Dresscode: Den här festen osar av tung fransk parfym och halvblottade kön, och vi ger denna gång spelrum åt de mest förtappade epokfetischisterna. 1700-tal till 1950-tal fungerar, men utstyrseln ska ha en utpräglat syndig karaktär.
Tänk korsett, strumpeband, vackra underkläder och pärlbroderier, Kläderna ska upplevas som utmanande och vara för avslöjande för att gå med på gatan. Det räcker inte med en tidsenlig klänning om den inte är genomskinlig eller upphissad hela vägen över de bästa bitarna... Hur mycket du visar är en smaksak, men det ska inte råda någon tvekan om att du befinner dig på en bordell!
För den som föredrar herrkläder rekommenderar vi uniform, frack eller smoking, i undantagsfall tidsenlig skjorta, byxor och hängslen och passande skodon, men i så fall bör du emaila en bild innan och få den godkänd, emailadressen är info@dekadance.se. Det funkar alltså inte med svarta jeans och H&M-skjorta, vi kommer att vara hårda i dörren - alla ska bidra till stämningen. Observera att den vanliga dresscoden inte gäller - alltså ingen hopplöst otidsenlig latex eller lack på denna fest.

Välkomna till Maison de Dékadance - där drömmar blir till verklighet och frestelserna faller som franska mamelucker!

Copyright © Dekadance