Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2011-08-02

Dekadance i Pride Kungsträdgården

-~-~-~-~-
OBS: Torsdagens organiserade Dekadancenärvaro i parken är inställd pga vädret. Men vill man gå i parken i fetishkläder i solskenet så är man förstås varmt välkommen att göra det ändå. :)
-~-~-~-~-

I brist på tält i parken gör vi år istället en rörlig insats med Dekadance. Vi klär upp oss i våra mest breath taking fetischkläder och festivalkraschar Pride Kungsträdgården med festflyers och glada leenden. Det är en otrolig kick att vara fetischklädd ute bland vanligt folk, och ju fler vi är desto bättre syns vi, så häng på!

Vi ses nära ingången tisdag klockan 15.00, mer exakt plats uppdateras under helgen nu. Samma dresscode som på festerna gäller, men tänk på att i offentliga sammanhang gäller också lagen om uppseendeväckande beteende, så täck över könsdelar etc. med något härligt fetischmaterial om du inte verkligen VILL hamna hos polisen...
Det kan också vara smart att välja snygga men någorlunda hanterbara skor, för vi promenerar runt i parken en hel del.

Ett perfekt tillfälle att ladda inför helgens fester tillsammans med likasinnade och samtidigt värva medlemmar och väcka nyfikenhet inför fetischismen, och risken är överhängande att det också blir gemensam fika/middag/öl efteråt.

Copyright © Dekadance