Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2011-04-15

Uniformatic

Givakt! Uppställning!

Här får uniformälskarna sitt lystmäte - den här festen är helt tillägnad raka revärer och pedantiskt putsade paradhjälmar. ENDAST uniformer på denna fest. I gengäld tillåter vi denna gång så gott som alla uniformstyper - från den busiga skolflickan till den sexiga spärrvakten. Stöveltramp och slickepinneslurpande i ljuv förening!
Många har efterlyst renodlade uniformsfester, och vi hör bön! Vi ordnar bara vid tanken på vad som kan hända när en hetlevrad flygvärdinna tar ut sin frustration på en stackars parkeringsvakt eller när den kåta majorskan smyger sig in i logementets sovsal...
Om du är det minsta osäker på om din klädsel räknas som uniform (arbetskläder som läkarrockar, prästdräkter, "kostymnisse"-outfits och byggarbetarkläder är till exempel inte uniformer i vår bemärkelse), maila till info@dekadance.se så hjälper vi dig.

Precis som med Undress for Success så är det här en fest som inte passar alla. Men vi har tillräckligt många uniformsfantaster för att skapa en magisk kväll där ridspöna viner genom luften. Ni andra kan med glädje se fram emot den bombastiska Plugged-festen i maj och den nästan veckolånga Stockholm Fetish Weekend.

Klicka på "läs mer" för att ta del av dresscoden för Uniformatica, som är sträng men rättvis och annorlunda än vanligt.

Copyright © Dekadance