Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2014-03-09

Dekadance Fight Night

1391274843874149


Datum: 1 Mars 2014
Tid: 22-03
Pris: 270 kr, inklusive garderob. Biljetter är nu släppta på hemsidan.
Plats: Eventhuset, Vretenborgsvägen 5. T-bana Midsommarkransen. Ingång från lastkajen bakom huset.

Kom ihåg att ta med legitimation till festen! Totalt fotoförbud gäller som alltid, och mobiltelefon är endast tillåten inom mobilzonen.

Lagom till vårens antågande och ljusare tider återvänder Dekadance till Eventhuset för en tung och mörk natt i den undre världen som garanterat blir den svettigaste och hårdaste tillställningen på länge.

Vi öppnar dörrarna till vår egen fightclub under en kväll i våldsförhärligandets tecken. Gillar du fysiska övertag, oljiga brottningslekar, fula knep, en ohederlig catfight eller bara vill få dig ett kok stryk är det här kvällen för dig. Kom och låt blodet och adrenalinet flöda!

Ni var många som gillade lokalen under Maison de Dékadance. Till den här festen har bordellverksamheten flyttat ut, de brokadmönstrade draperierna bytts mot kraftiga kedjor och i ljuset av tunga strålkastare slåss Dekadance egna fighters i den stora boxningsringen om evig ära och berömmelse. Under tiden värmer några upp på dansgolvet till tunga rytmer från DJ-båset medan andra jobbar hårt på sitt fotarbete. Från lekrummet hörs hur någon tilldelas upprepade slag med öppen handflata under bältet, i darkroom pågår andra adrenalinpumpande aktiviteter och med stor disciplin stretchas kroppar ut för att klara av nattens prövningar.

Dresscode

Dekadance vanliga dresscode gäller, men vi uppmuntrar er att inspireras av temat. Så länge din outfit är väl förankrad i något av våra fetish-material passar det utmärkt att blanda in kampsportselement som kroppsskydd, lindade nävar, zungas, m.m. Vanliga sportkläder godkännes således inte. Vi vill också påminna om att vapen och vapenatrapper inte är tillåtna på våra fester!

Känner du dig osäker på om din outfit är godkänd går det bra att mejla en bild till dresscode@dekadance.se med en förfrågan. Kom ihåg att ta ett tydligt foto på din tilltänkta outfit, så att vi får möjlighet att bedöma den rättvist.

Redan nu kan du kika på vår Pinterest (http://www.pinterest.com/dekadance/deka-fight-night/) för att känna av stämningen och få idéer till vad du kan ha på dig. Kom ihåg att ladda upp ordentligt med kolhydrater, och håll garden uppe!

Vi ses!

Dekadance Crew

 

Copyright © Dekadance