Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2024-04-24

Dekadance Night City 2024Vi kliver in i en framtida värld där cybernetik och sexuell frihet möts i dans och lek under neonljus och laserstrålar. Våra skepnader tar form av inspiration från teknologiska framsteg och uttrycker individualitet; de låter oss utforska sexualitet och ger oss styrka att utvecklas.
Här finns inga tabun, bara frihet att uttrycka våra innersta önskningar och vildaste fantasier. Vi omfamnar våra inre styrkor och låter dem blomma ut. Med kroppar pulserande i elektroniska rytmer och neonfärgade rep som binder samman våra sinnen skapar vi nya former av intimitet och samhörighet.

Så följ med oss på denna resa, där BDSM genomgår teknologisk revolution och fetischer får en twist av cyber-erotik och neon. Vi skapar en framtidsvision där gränser flyttas, eller helt suddas ut, och vi kan vara fria i oss själva, tillsammans.

Datum: Lördag 25 Maj 2024
Plats: Stadsgårdsterminalen, Stockholm. T-banestation Slussen
Tid: 21:00?03:00, entré stänger kl 22.59. (notera tiden!)

Priser:
Fullt pris: 400 kr. Max 2 biljetter per köp.
Reducerat pris, 300 kr, för dig med begränsad ekonomi - student, arbetslös, sjukskriven eller pensionär. Begränsat antal.

Biljetter köps på https://www.nortic.se/ticket/event/57608
Biljetter släpps 27 April 12:00


Dresscode:
Ordinarie dresscode gäller men fundera gärna på hur du kan bejaka festens tema i din klädsel: https://www.dekadance.se/?page_id=74
Till denna fest kommer vi att tillåta vapen, som är tydligt INTE riktiga/realistiska utan cyber/sci-fi. Dessa ska också visas upp hos dresscodevärd. (Bilder finns i Pinterest)

Pinterestlänk: https://pin.it/3OjrJIIr3

Är du osäker på om din outfit följer dresscode så maila en bild så snart som möjligt till info@dekadance.se så ger vi besked.
Dresscode är till för att alla ska bidra snarare än att stänga ute. Våra dresscodevakter gör en bedömning av samtliga och ger förslag på uppgraderingar om din outfit inte följer reglerna. Ingen återbetalning sker om du till slut behöver nekas.

Allmän information:
Totalt fotoförbud gäller som alltid. Om du vill bli fotograferad, fråga en av våra fotografer som har tydliga fotobrickor.
Mobiltelefon är endast tillåten inom markerade mobilzoner.
Medlemskap krävs https://www.dekadance.se/register.php

Om du någon gång under festen känner dig osäker eller otrygg så finns crew och styrelsen där för dig. Vi har särskilda brickor och finns där för att kunna hantera frågor och situationer på plats. Får du inte tag i oss finns ordningsvakter alltid vid entré.

För att kunna skapa en så bra fest som möjligt behöver vi din hjälp. Du kan hjälpa till på många olika sätt, innan, under eller efter festen. Maila oss på info@dekadance.se och skriv i ämnesraden Hjälp Night City

Copyright © Dekadance