Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri

Medlemskap

För att få tillträde till, och fullständig information kring, våra fester så måste du vara medlem i föreningen Dekadance. Du måste även kunna verifiera ditt medlemskap med legitimation i entren, annars kommer du inte in - inga undantag! Därför måste de uppgifter du registrerar här överensstämma med de uppgifter som står på din legitimation.

OBS! Aktiveringsmail och andra utskick från Dekadance kan ibland fastna i skräppost-korgen, eller helt enkelt inte komma fram. Så kolla din spam-folder om du inte fått ditt verifieringsmail, vitlista och lägg till info@dekadance.se som kontakt så framtida mail kommer fram, och om du inte fått ditt aktiveringsmail inom ett par timmar så kontakta oss på info@dekadance.se eller via meddelande på Facebook.

Om du redan gått igenom denna registrering och behöver få en kod utskickad för att aktivera ditt medlemskap, klicka här. Om du har ett medlemskap som har aktiverats men behöver en lösenordspåminnelse, klicka här.

Uppgifter markerade med * är obligatoriska.

Förnamn:*
Efternamn:*
Smeknamn:*(För inloggning och administration av ditt medlemskap)
Önskat lösenord:*(Minst 5 internationella alfanumeriska tecken)
Födelsedatum:*
Emailadress:*(För utskick, info samt medlemskapsverifikation)
Upprepa emailadressen:*(För säkerhets skull)
Mobilnummer:(För sista-minuten-info om fester)
Stad:
Land:
Fyll i följande säkerhetskod*:

* Jag har förstått Dekadance regler och förbinder mig att följa dessa.

* Jag registrerar mitt medlemskap i egenhet av privatperson (fysisk person) samt godkänner att Dekadance lagrar, hanterar och administrerar mina angivna personuppgifter för föreningens ändamål.

Copyright © Dekadance