Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2022-07-14

Dekadance PervPride 2022

Dekadance presents PervPride

Äntligen är det dags för årets mest färgsprakande och kärleksfyllda fest, Perv Pride 2022!

Vi har saknat att få uppmärksamma Stockholm Pride med er!
Vi välkomnar kinksters med regnbågsflaggan i topp under en kväll med fokus på fetisch, mingel, dans och intimitet. Vi uttrycker vår stolthet över vilka vi är och vad vi gör, över att vara en queerförening och hur långt vi kommit i kampen för större acceptans för fetishism och BDSM i samhället. Vi är stolta över att få samla så många fantastiska människor med olika läggningar, könsidentiteter och sexualiteter i en och samma öppensinnade gemenskap. Vi är Pride!

Den här kvällen laddar vi upp för glitter och glamour, färg, laser och UV-ljus. Vi öppnar upp för kreativitet och fantasi. Det blir två dansgolv med musik från olika DJs samt lekutrymmen, darkroom och eventuellt några artister/performers.

När: 6 augusti kl kl 22.00-03.00. Sista insläpp kl 23.59.

Var: Slakthuset, Stockholm. T-bana Globen


Dresscode: Utöver vår ordinarie dresscode: (https://www.dekadance.se/?page_id=74) välkomnar vi till PervPride även extravaganta kreationer, utmanande lingerie, skinande rustningar och färgsprakande kroppsmålningar. Vi vill ha glitter, glam, glamour och regnbågar!

Om du går utanför vår ordinarie dresscode så kan det vara bra att skicka en tydlig bild på din fullständiga outfit (inklusive tillbehör och ev sminkning) till dresscode@dekadance.se, eller ta med något du vet att du kommer in i.

Se gärna vår Pinterest för inspiration (obs att allt inte är godkänt där utan bara ska ses som en inspiration):

Vi ser fram emot att än en gång dansa under gemensam regnbågsflagga tillsammans med er allihop som en final på hela Stockholms Pridevecka.

Vill du hjälpa till med festen kan du höra av dig till info@dekadance.se Vi behöver som vanligt roddare innan och efter festen, crew under festen och en crew som dresscodevakt. Till denna fest behöver vi även en person som kan stå vid entrén och sälja merch (tröjor, påsar) under samma tid som entrén är öppen, dvs kl 22-00.

Välkomna!

Copyright © Dekadance