Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2019-02-27

Business Ass UsualDatum: 16 mars 2019
Tid: 22-04, insläppet stänger vid midnatt
Plats: Eventhuset, Vretenborgsvägen 5, (T) Midsommarkransen
Biljettpris: 250 kr, inklusive garderob
Medlemskap krävs. Visa alltid upp ID i entrén!

Nedräkningen till årets stora jubileumsfest har börjat på allvar – men fram till dess är det Business as usual med Dekadance nya styrelse! Efter den grandiosa Art Deka håller vi det enkelt denna gång med dansgolv, lekmöbler, darkroom, vakuumsäng och shiner’s corner – en klassisk Dekadance helt enkelt!

Vi vill se just dig mingla, dansa, svettas och synda till en skön, kåtig musikmix - förbered er på såväl fransk dekadens som melodiös techno och tunga basgångar/hårda synthar.

DJ Set list
22:00-23:00 DJ SLICE
23:00-00:00 Linda Pistol
00:00-00:10 Performance: Dekadamen & Beatrix Bluebird
00:10-01:30 ansund + josefin.
01:30-03:00 Starving Insect
03:00-04:00 Back2back

soundcloud.com/linda-pistol
soundcloud.com/starvinginsect
soundcloud.com/ansund

För den som vill vila öronen ibland kommer det finnas sittmöbler i ett rum med lägre ljudvolym. Där hittar du också prova-på-vakuumsängen och shiner’s corner.

Fotografer och tillika medlemmar för denna kväll är;
DarkLark och Lustmord

Våra nya styrelsemedlemmar kommer ha en särskild bricka i ett band runt halsen, så passa på att komma fram och säga hej!

-----------

Det är inget särskilt tema den här gången, så känn dig fri i ditt val av outfit, så länge den följer vår nya – eller vår förra – ordinarie dresscode.

Vi har reviderat vår ordinarie dresscode-text, och kortat ner och förenklat vissa delar. Det mesta kommer vara bekant, men det är några nyheter. Den uppdaterade dresscoden hittar du här: http://www.dekadance.se/?page_id=74

Eftersom den nya texten kommer så nära inpå festen gäller både den gamla och den nya dresscoden parallellt. Den gamla dresscodetexten hittar du här: http://www.dekadance.se/?page_id=834
Där de motsäger varandra är det det mer tillåtande formuleringen som gäller.

Om du är det minsta osäker på om din outfit är godkänd, skicka en tydlig bild på din outfit till dresscode@dekadance.se senast dagen före festen. Dresscodevärdarna har tillgång till de inskickade bilderna, och ett godkännande via epost gäller.

Copyright © Dekadance