Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2013-12-09

Dekadance <3 Tech Noir

1387133589882627

Datum: 26 December 2013
Tid: 21-03
Pris: 250kr inklusive garderob
Plats: Kolingsborg, Panorama Bar, T-bana SlussenSlussens framtid, och därmed även Kolingsborgs framtid, är mycket osäker. Sannolikt ska hela stället rivas, och Tech Noir vill ha en sista episk fest i lokalen innan detta sker. Eftersom Dekadance har sina rötter i Tech Noir och Kolingsborg känns det självklart att vara där och göra Kolingsborg till en dekadensens högborg en sista gång!

Hur går det till?

Vanligtvis har endast den yttre delen av Kolingsborg varit öppen på Dekadance fester, men den här gången kommer vi hålla till i hela den inre delen med Panorama Bar och Källaren för en alldeles egen exklusiv förfest från 21 till 23! Vi bjuder på julfika med godsaker och explicita levande installationer, och har källaren öppen för lek och utlevnad. Kom tidigt!

Vi har separat ingång och möjlighet för ombyte på förfesten, och fram till 23 gäller Dekadance ordinarie regler kring dresscode, foto och utlevnad i Panorama Bar och Källaren. Klockan 23 öppnar vi dörrarna även för Tech Noirs besökare, och festar gemensamt med dem i hela Kolingsborg fram till 03!

OBS: Efter 23 delar vi hela lokalen med Tech Noir, och festen är öppen “för allmänheten”! Dekadance fotopolicy och dresscodekrav slutar gälla, och den som inte vill synas i syndiga kläder bland utomstående kan lämpligen ta på sig något syntigt istället. Tech Noir välkomnar dock vår ordinarie dresscode, och vill du fortsatt ha fetishkläder på dig så lovar vi att du är i gott sällskap!

Slutligen, för dig som gillar att dansa… Tech Noir har redan presenterat tre av sina dansgolv, och vi har äran att få presentera det fjärde. Bland källarens kedjor och kors gör vi plats för bodygolvet med vår hus-DJ “Discarded”, samt “Conan” som gästat oss bland annat på Dekadance Sinematic och Fetish Bunker. Det kommer garanterat bli bra drag, nya bekantskaper och mycket nöje!

Välkomna!

Dekadance Crew & Tech Noir

 

Copyright © Dekadance