Förstasidan Regler Dresscode Om… Biljetter Galleri
2010-05-15

Royal Straight Crush

Undergivna undersåtar,

låtom pukor och fanfarer dåna! Den 15 maj är datumet vi väntat på, vår godhjärtade Härskarinna och Drottning beviljar äntligen audiens.
Sverige rustar till bröllop och slickar rojal anal som aldrig förr, och gud förbjude att Dekadance skulle stå vid sidan om och föraktfullt betrakta detta spektakel. Vi tillägnar vårens stora fest de inte så unga tu, Kronprinsessan Victoria och Herr Daniel Westling, blivande hertig av Västergötland. Vi målar Allhuset i kärlekens färg med stora penseldrag, och passar på att dyrka vår egen ordförarinna och drottning, Prästkragen. Hon har i sin stora nåd lovat att dela ut välsignelser till de gäster som så önskar, och hon är känd för att vara generös med hedersbetygelser... Vi kommer inte att få övervara någon riktigt vigsel, men vi misstänker att en och annan besökare med bondageintresse kommer att tie the knot, med eller utan hymens band. Länge leve äktenskapets helgd!
Välkommen att delta i firandet tillsammans med mansslukande bridezillas, odrägliga prinsessan-på-ärten-flickor, blyga kammarjungfrur, mardrömprinsar och klåfingriga hovnarrar. Låt det blåa blodet koka i ådrorna!

Copyright © Dekadance